Ticket advies en support:
wij openen deuren

Op zoek naar een ticketingpartner, net zo uniek als jouw event?
Onze Tickoweb experts realiseren jouw visie!

Een man kijkt naar zijn smartphone. Tegelijkertijd krijgt hij op zijn laptop de melding dat het platform klaar is om de ticketverkoop te starten.

Samen vertalen we jouw verhaal, van A tot succes!

Meer dan een decennium aan ervaring (sinds 2008) - dat is Tickoweb. Wij zijn dé go-to experts voor advies over ticketverkoop, registraties en de puntjes op de i voor jouw evenement(en). Onze experten duiken in elke situatie om een passend antwoord te vinden, zodat jouw online platform optimaal schittert. 

Meer informatie of advies over jouw volgend Tickoweb-event? Neem dan zeker contact op.

De achterzijde van het T-shirt van een Tickoweb medewerker. De slogan op het T-shirt luidt "Ticketing op topniveau".

Onsite support: ook óp jouw evenement staat team-Tickoweb voor je klaar

Jij kan op je twee oren slapen. Scanning en toegangscontrole, dat verloopt vlot onder toezicht van Tickoweb. Als organisator heb je wel andere katten te geselen. Ons team maakt de scanning gebruiksklaar, geeft instructies rond het gebruik van de scan-toestellen en houdt nauwlettend toezicht op het scanproces. 

Een lachende man aan zijn computer op de supportdienst van Tickoweb.

Ticketsupport: jouw vragen, onze zorg

Bij Tickoweb zijn we er niet alleen voor jou, maar als je dat wenst ook voor jouw gewaardeerde klanten. Laat alle vragen over ticketverkoop maar naar ons ondersteuningsplatform stromen. Elke e-mail activeert automatisch een support-ticket, dat onze medewerkers met uiterste zorg en snelheid afhandelen.

Dus leun achterover, ontspan en laat ons het werk voor je doen!