Meten & weten

Van inzicht naar impact.

Iconen van verschillende externe integraties die je binnen Tickoweb kan gebruiken om metrics te verzamelen, zoals Google Analytics, Google Tag manager, Facebook, enz.

Een marketingmix om U tegen te zeggen

Betrek je publiek van teaser tot afterparty. Met Tickoweb dompel je jouw bezoekers helemaal onder in de wereld van jouw event. Die reis start natuurlijk bij een vlekkeloze aankoopervaring die jouw bezoekers helemaal in de ban brengt. En daar houdt het niet op. Onze software is een ware krachtpatser, met naadloze integraties met tools als MailChimp, Google, Meta en andere. 

Kies je voor Tickoweb, dan kies je voor maximale conversie. Door slimme tools - zoals tweedekans e-mails - transformeer je geïnteresseerden in no-time in enthousiaste ticketkopers.

Een persoon zit naar de statistieken te kijken van zijn ticketverkoop op een laptopscherm.

Insights die verkopen

Met uitgebreide statistieken en grafieken die cijfers doen spreken, houd je vinger aan de pols. Die nieuwe inzichten helpen je de ticketverkoop en de toegangscontrole van jouw event te finetunen. Leer je publiek écht kennen met onze onthullende rapporten. En geen zorgen, je hoeft geen statisticus te zijn om ze te interpreteren.

Een ridderschild met daarop het Tickoweb-logo om de beveiliging en privacy van Tickoweb te illustreren.

Baas over eigen data

Jouw evenement, jouw bezoekers, jouw schatkist aan data. Bij Tickoweb blijven de gegevens in jouw handen en is ook de volledige controle ervan aan jou toegewezen. 

En ja hoor: als trots Belgisch bedrijf doen we dat uiteraard helemaal conform de Europese regelgeving m.b.t. privacy (GDPR).

Een smartphonescherm waar een sticker van Tickoweb overheen is geplakt om te illustreren dat je de branding van Tickoweb ook kan weglaten ten voordele van jouw eigen branding.

Whitelabel: jouw merk, onze technologie

Wat als je een raket naar de maan kon sturen, en er de sticker van jouw bedrijf op kon plakken? Bij Tickoweb kan dat. Al bieden we geen ruimtereizen, maar wel de volgende niet-te-missen deal - Tickoweb’s geavanceerde tickettechnologie, helemaal in jouw stijl! Informeer vandaag nog naar ons whitelabel programma.

Tip: Ontdek hoe grote spelers zoals Brussels Expo of VRT met Tickoweb’s whitelabel optie benutten voor multi-organisatiebeheer.

avatar