Belgian Beer World museum @ BourseBeurs

Wauw! Dat is het eerste wat je denkt als je het prachtig gerenoveerde Beursgebouw in Brussel binnenstapt. In de indrukwekkende inkomhal vind je de ingang van de “Belgian Beer World experience” – geen gewoon biermuseum, wel een interactief belevingscentrum over de Belgische biercultuur.

Tickets koop je eenvoudig via onze online ticketshop. Je kiest het moment dat jou het beste past op de beschikbaarheidskalender, et voila. Last-minute-beslisser? Ook ter plekke kan je je tickets nog verzilveren. Tickoweb voorziet hiervoor de nodige infrastructuur, zowel een bemande kassa als een self-service bestelzuil. Eenvoudig je tickets zelf kopen via een prachtig geïntegreerde betalingsterminal en ticketprinter? Wat een fijne ervaring! 

Achter de schermen werkt Tickoweb nauw samen met de marketingafdeling. We bieden geautomatiseerde oplossingen voor integratie met online ticket agencies zoals GetYourGuide en Tiqets.com. Daarnaast voorzien we een partnerplatform voor touroperators en affiliate links voor verkoop via partners.

Dorst gekregen van al dat ontdekken? Bezoek snel de Belgian Beer World en geniet van een verfrissend Belgisch biertje! We kunnen dit alleen maar aanraden. 

https://tickets.belgianbeerworld.be