Lokerse feesten

Meer dan 10 edities lang zijn we de trotse partner van Lokerse Feesten: een 10-daags festival met meer dan 130.000 bezoekers! Grote namen zoals Blur, Simple Minds, Louis Tomlinson en Snoop Dogg hebben hier het podium gevuld. En raadt eens? De ticketverkoop liep altijd vlekkeloos dankzij Tickoweb. Onze traffic manager zorgt ervoor dat tijdens de piekverkoop alle ticketkopers soepel hun tickets kunnen bemachtigen.

Jaar na jaar werken we samen met de Lokerse Feesten om processen nog beter te maken. Zo hebben we ervoor gezorgd dat facturen van ticketkopers automatisch worden ingeboekt in het boekhoudprogramma. Of zo kunnen partners bijvoorbeeld zelfstandig een contingent tickets naar hun gasten sturen, volledig gepersonaliseerd, inclusief eigen logo.

Maar dat is nog niet alles! Op de camping rolt er bij het scannen van een campingticket een polsbandje uit de printer. Parking tickets? Yes, ook die worden eenvoudig gescand. En dankzij onze OpenAPI heeft de Lokerse Feesten een dashboard gebouwd om alle data van verschillende partners te combineren. Hoe cool is dat?

Natuurlijk kunnen ze daarnaast altijd rekenen op ons deskundig advies en ondersteuning, zowel onsite als voor ticketsupport. Tickoweb en de Lokerse Feesten kiezen al jaren samen voor een ultieme festivalervaring!

Klinkt een samenwerking met Tickoweb als muziek in je oren? Neem contact met ons op en laten we samen jouw ticketing naar een hoger niveau tillen!

https://lokersefeesten.be