Online en onsite ticketverkoop
Allebei on point.

Met Tickoweb vloeit de online ervaring van jouw evenement naadloos over in de onsite beleving van bezoekers, en andersom. Perfecte harmonie!

Een man staat bij de ingang van een event aan een touchscreen om onsite tickets te bestellen en te betalen.

Slimme onsite betalingen

Ga voor 100% betaalgemak met Tickoweb Kiosk. Ideaal als box office (kassa) voor ticketverkoop aan de deur! En, net als jouw online ticketshop, past de kiosk zich aan aan de look & feel van jouw event. 

Wist je dat… onze kiosken ook schitteren als self-service verkooppunten? Van optimale user-experience gesproken. Kijk maar hoe we BourseBeurs & het Belgian Beer World museum hielpen met hun gepersonaliseerde opstellingen.

avatar
Een hand met een betaalkaart die contactloos betaalt door de kaart dicht bij een mobiele betaalterminal te houden.

Cashless betalingen: snel, veilig en vooral slim

Boost je omzet door cashless tegoed te verkopen met je tickets. Minder wachtrijen, minder personeel en veiliger voor iedereen. Contactloos betalen heeft massa’s voordelen voor zowel organisator als bezoeker. Onze cashless-integratie zet de toon voor contactloze betalingen.

Close-up van een arm waarbij een medewerker van een evenement een polsbandje aanbrengt bij een bezoeker.

Toegangsbadges, polsbandjes en meer!

Maak je evenement uniek met onze geavanceerde technologie. Onze software maakt het eenvoudig om tickets te scannen en gepersonaliseerde badges of polsbandjes on-the-spot te printen. Ideaal voor beurzen en evenementen waar elke bezoeker een persoonlijke touch verdient. De mogelijkheden zijn zoals jouw fantasie. Eindeloos.

Een screenshot van een smartphone waarop het icoon van de Tickoscan-applicatie te zien is.

Ticket scanner: jouw smartphone als poortwachter

Toegangscontrole nodig? Transformeer jouw smartphone razendsnel in een handige scanner met onze gratis Tickoscan app! Die vind je op de App Store en op Google Play. Of leun achterover en laat ons professionele eventteam de scanning regelen. Nóg gemakkelijker!

Foto van enkele printers aan de inkom van een evenement waarbij er een betaalbewijs afgeprint wordt.

Hardware rentals - alles voor een geslaagd event

Professionele scantoestellen, kiosken als geautomatiseerde kassa’s,... Daar moet jij niet van wakker liggen. Tickoweb levert niet alleen gebruiksklare hardware, maar ook de perfect passende software. Alles voor een vlekkeloze organisatie!

Het Tickoweb logo omgeven door iconen van verschillende toestellen om aan te geven dat maatwerk ook mogelijk is.

Professioneel maatwerk & Tickoweb API

Heb je grootse plannen of een specifieke vraag? Niet twijfelen, contacteer ons! Onze professionals denken graag met je mee en helpen je uit de nood. De doe-het-zelvers kunnen onmiddellijk aan de slag met de Tickoweb API.