Partnerplatform

Samen voor succesvolle evenementen.

Ticket partners

Breng je partners dichter bij het hart van het event. Elke partner krijgt een persoonlijke portaalpagina, een commandocentrum voor alles van gasttickets en promoties tot verkoopdashboards. Denk aan affiliate links die elke beweging volgen, en zelfs een lead & retrieval app. The whole shebang!

Showcase: Xpo Group tilt de dienstverlening voor haar exposanten naar een hoger niveau met ons partnerplatform, naadloos verbonden met hun CRM.

avatar

Guest tickets

Geef jouw partners  toegang tot een exclusief gastenplatform, waar ze hun eigen ticketcontingenten beheren. Via dit platform nodigen ze hun gasten uit, sturen ze (gratis) toegangstickets uit,.. 

Van wervelende uitnodigingen tot het importeren van gastenlijsten - jouw partners krijgen via dit guestkanaal de touwtjes in handen voor ticketcontingenten. Werken ze met limieten of een maximumaantal tickets per guest? Dan kan je dat ook via dit platform beheren. De mogelijkheden zijn -al zeggen we ‘t zelf- spectaculair.

Showcase: Ontdek hoe dit partnerplatform een geweldige oplossing is voor een festival zoals Lokerse Feesten

avatar
Foto van een gast die een toegangsticket laat scannen aan de inkom van een event

Lead app

Zet de kracht in van onze mobiele Lead app (iOS of Android) en laat jouw partners de bezoekers moeiteloos registreren als “leads”. Bezoekersdata worden automatisch geregistreerd en direct geïntegreerd in het partnerplatform. Zo krijgen partners (bijv. een exposant op een beurs) een real-time overzicht van alle geïnteresseerde bezoekers. Handig voor de partner in kwestie, maar zeker ook voor de bezoeker die niet telkens persoonlijke gegevens moet invoeren. Win-win!